Bewegen in brede zin

In de week van de dementie, op donderdag 23 september, hebben we het project ‘Bewegen in Brede Zin’ een herstart gegeven. Bewegen is belangrijk voor iedereen en kun je op verschillende manieren vormgeven. In het Odensehuis wandelen en duo-fietsen we regelmatig en hebben dit nu uitgebreid met verschillende vormen van bewegen in de gymzaal van Podium Oost. Dit houdt in dat we twee keer per maand bewegen onder begeleiding van fysiotherapeut Donna, zij doet oefeningen gericht op het versterken van de verschillende spiergroepen.
Ankie (docent dans/pilates) geeft één keer per maand Bodywork, een combinatie van inspanning en ontspanningsoefeningen op muziek.
José (onze muziektherapeut) verzorgt één keer per maand bewegen/dans op muziek.

Alle begeleiders hebben oog voor ieders mogelijkheden en beperkingen en begeleiden met een professionele blik. Het beweegaanbod is er voor iedereen die verbonden is aan het Odensehuis. Dus schroom vooral niet om langs te komen en de verschillende vormen van bewegen te ervaren.  

Wanneer? Bewegen in Brede Zin: elke donderdag vanaf 10.00 inloop, vanaf 11.30-12.30 in de gymzaal op de begane grond. Aansluitend lunchen we met elkaar. De exacte data waarop de verschillende lessen plaatsvinden vind je op onze website. Welkom!