Hallo Patricia

In maart dit jaar zag ik bij toeval een oproep voor een ‘doener’ bij Odense. Ik kende Odense helemaal niet, maar na een gesprek met Domien wist ik gelijk dat ik op de juiste plek zat. Enkele jaren terug ontstond een disbalans tussen werk (projectbegeleider in de zorg) en privé (intensieve mantelzorg) en besloot ik bewust om mijn werk ‘on hold’ te zetten. Dit gaf de rust om (dementerende) familieleden bij te staan en tegelijkertijd een gezonde balans in mijn privéleven terug te vinden. In deze periode kwam ik tot de ontdekking dat ik veel meer voldoening, plezier en energie haalde uit het werken met kwetsbare mensen, dan vanuit mijn (betaalde) werk. Ik besloot het roer om te gooien en vooral gewoon te gaan doen waar ik blij van wordt. Een besluit waar ik nog steeds geen enkele spijt van heb en die mijn leven weer in gezonde balans heeft gebracht.

In de tien maanden die ik nu bij Odense zit heb ik ontzettend veel mensen (bezoekers én medewerkers) ontmoet die met toewijding, liefde, aandacht en kennis Odense tot zo’n mooie plek maken. Ik hoop nog lang onderdeel te mogen uitmaken van deze plek!