Maak kennis met Ankie


Ankie is al jaren in de regio Utrecht actief. Ze heeft als cultureel ondernemer en danseres jaren een theaterschool in Utrecht geleid. In haar nieuwe beweegstudio “Bij Lou” in Bilthoven geeft ze wekelijkse lessen en biedt ook lesblokken “Tijd voor Herstel” aan. Voor mensen die ziek zijn of in herstel. Ze geeft graag tijd en aandacht aan mensen en beweegt mee met hun eventuele beperking. 

Sinds oktober dit jaar geeft ze les bij het Odensehuis. Ankie wenst iedereen in het Odensehuis toe de balans te vinden in het lijf en in het leven. We gaan samen zoeken naar de beste manier om liefdevol in beweging te komen en het lichaam te blijven stimuleren. En vooral: plezier hebben met bewegen! 

De kern van haar visie is altijd geweest dat iedereen kan bewegen. Iedereen is nieuwsgierig naar wat het lichaam te vertellen heeft! Dat de juiste training goed is voor je mind & body en preventief en herstellend werkt op stress, disbalans, ziekte en blessures. 

Iedereen is welkom in de lessen. De combinatie van oefenen op een stoel, of door hele ruimte, op muziek of zonder muziek, rollen over de grond, wat we ook doen; we gaan genieten van bewegen, dans en ruimte. 

Beweging is een proces, en nooit een doel wat behaald hoeft te worden.