Activiteiten

Odensehuis Andante organiseert activiteiten voor mensen met (beginnende) dementie. Ook naasten zoals partners, kinderen, familie en vrienden kunnen bij ons terecht voor ontmoeting, ontspanning en informatie.

Iedereen is welkom
Om deel te nemen aan de activiteiten in Odensehuis Andante is er geen diagnose of indicatie nodig. Iedereen die te maken krijgt met een
beginnende vorm van dementie is welkom in Odensehuis. De deelnemers bepalen zelf wanneer ze komen, aan welke activiteiten ze  meedoen en welke ervaringen zij uitwisselen met andere bezoekers.

Wat doen we zoal?
Sommige van onze deelnemers wandelen, schilderen of fotograferen. Gewoon een kop koffie met de krant erbij, kan ook. Anderen maken muziek, tuinieren of komen voor de bewegingscoach. Bij het Odensehuis Andante worden elke week veel activiteiten georganiseerd.

Activiteiten voor naasten
Ook als mantelzorger of naaste kun je aan alle van Odensehuis Andante meedoen. We organiseren diverse activiteiten waarbij je gelijkgestemden treft. Ervaringen uitwisselen met anderen die leven met een naaste met dementie, kan veel steun geven. De gedachtenkamer voor naasten is één van de activiteiten die we organiseren.