Odensehuis Andante Utrecht
Odensehuis Andante Utrecht
Iedereen is welkom. Kom jij ook?
Odensehuis Andante Utrecht
Odensehuis Andante Utrecht
2018 raast voort. We gaan alweer richting de feestmaand.
Ook in december heeft Odensehuis Andante weer van alles op het programma staan. Loop vooral eens binnen!
Odensehuis Andante Utrecht
Odensehuis Andante Utrecht
Op vrijdag hebben we altijd kunstzinnige ochtend. Hendra draagt dan de mooiste thema's aan. Dit keer was het de cyclus van zonsopkomst tot het verschijnen van de maan.
Ieder van ons nam 1 deel voor zijn of haar rekening. Het was magisch.

Klaterende kleuren, krassend krijt, vegende vingers, observerende ogen... het leven was goed.

Het totale resultaat plaatsen we van de week 😊
Odensehuis Andante Utrecht
Odensehuis Andante Utrecht added 2 new photos.
Sinds 1 november zijn we ook op donderdagochtend open. Iedereen is welkom voor een kopje koffie met een koekje, maar vooral ook voor het sport-uurtje tussen 11.30 en 12.30. Fysiotherapeut Sam verzint elke week leuke oefeningen waarmee je je spieren en je geheugen tegelijk traint. Hoe dat gaat? Tja, daarvoor moet je gewoon komen kijken of meedoen 🙂 Je ziet hier een kiekje van een van de oefeningen.

Valt je iets op aan die meneer op links? Dat is onze Piet. Hij is een Odenser in hart en nieren en enorm gemotiveerd. Hij was de dag hiervoor geopereerd aan de huid aan weerskanten van zijn gezicht en ze hebben hem best stevig te pakken gehad. En ook stevig ingepakt. Maar als Piet naar ons toe wil, hou je hem niet tegen. En dus deed hij gewoon mee.

Eigenlijk vonden we het Piet na de eerste schrik beeldig staan. Hij kreeg al allerlei bijnamen: Professor Barabas, Vincent van Gogh, Zeeuws Meisje, en zelf wilde hij bij de tekenles wel model staan als een deftige zeventiende eeuwse, rijke edelman.

En nee, Piet vond het dus geenszins gênant om zo op de foto te gaan. Hij is wat onscherp omdat de fotograaf zo hard moest lachen om wat hij er allemaal van maakte. En ja hoor 'gooi maar op Facebook hoor, sommige mensen zien er zonder verband gekker uit dan ik mét!'

Gotta love Piet <3
Odensehuis Andante Utrecht
Odensehuis Andante Utrecht shared Odensehuis Andante Utrecht's post.
Vandaag zijn er drie nieuwe stagiaires begonnen, van de opleiding Social Work Hogeschool Utrecht. Zij komen 10 weken meedraaien, tot eind januari 2019.

Welkom Annemarieke Hagoort Kirsten Gerritsen en Jessica Lange!
Odensehuis Andante Utrecht
Odensehuis Andante Utrecht added 6 new photos — feeling excited.
Vandaag de tweede Gilde dag, met op het programma Sonnenborgh - museum & sterrenwacht. Na een enerverend ochtendprogramma, en een heerlijke lunch (met Thaise soep van Carolien), konden we op pad.
We zijn heel gastvrij ontvangen, en hebben vervolgens genoten van een enthousiaste gids die ons meenam door het sterrenstelsel.
En daar zouden we niet gekomen zijn dankzij Kees Brussel en Tineke Krikke.
Dank ook aan Gilde Utrecht.

Tot volgende week!