Karin Meijer komt vanaf 15 April 2017 het team van Odensehuis Andante versterken als coördinator. Samen met Jeroen Wilhelmus zullen zij de nieuwe gezichten zijn van ons inloophuis.

Karin woont in Amersfoort. Zij heeft een verpleegkundige achtergrond die zij breed heeft ingezet. Onder andere in de intramurale zorg, maar ook als pionier in de wijk. Een gedreven, enthousiaste en inspirerende coördinator die het welzijn van mensen hoog in het vaandel heeft staan.  Met elkaar in gesprek, netwerken en verbinden, met als doel mensen in hun eigenwaarde en kracht zetten.

In verschillende functies heeft Karin vooral te maken gehad met mensen met geheugenproblemen. De ervaring die zij heeft opgedaan, maakt dat zij haar interesse, kennis en passie moeiteloos in het Odensehuis kan inzetten.

Jeroen Wilhelmus is per 1 februari 2017 de nieuwe coördinator die het team van Odensehuis Andante komt versterken. Hij is afkomstig uit Amsterdam. Sinds 2011 geeft hij aan het Odensehuis Amsterdam Zuid advies vanuit zijn brede belangstelling en achtergrond, geworteld in het culturele- en sociale werkveld.

Lees meer