Jeroen Wilhelmus is per 1 februari 2017 de nieuwe coördinator die het team van Odensehuis Andante komt versterken. Hij is afkomstig uit Amsterdam. Sinds 2011 geeft hij aan het Odensehuis Amsterdam Zuid advies vanuit zijn brede belangstelling en achtergrond, geworteld in het culturele- en sociale werkveld.

Jeroen is een gedreven netwerker, die vanuit compassie en empathie gemotiveerd is om mensen in hun kracht te zetten en samen te bouwen aan een samenleving waar het bruto geluk de basis vormt.

Op dit moment werkt Jeroen aan portretten op video van mensen met beginnende dementie en naasten, in opdracht van het Odensehuis Amsterdam en de Dementieverhalenbank. Als vrijwilliger is hij maatje van mensen met dementie.

Jeroen neemt de rol van Lia Kemerink over; zij gaat per 1 maart minder uren voor het Odensehuis werken en treedt meer naar de achtergrond. Hij gaat het komend halfjaar vooral activiteiten ontwikkelen die de bekendheid van het Odensehuis in Utrecht zal vergroten, zowel onder professionals als onder mensen met dementie en naasten.

Weer drie dagen open

Met de komst van Jeroen is het Odensehuis weer drie dagen per week open voor inloop, informatie en activiteiten: iedere dinsdag, woensdag en vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Lees ook: Karin Meijer nieuwe coördinator Odensehuis Andante