Jeroen Wilhelmus heeft van 1 februari 2017 tot 1 mei 2018 als coördinator het team van Odensehuis Andante versterkt. Hij is afkomstig uit Amsterdam. Sinds 2011 geeft hij aan het Odensehuis Amsterdam Zuid advies vanuit zijn brede belangstelling en achtergrond, geworteld in het culturele- en sociale werkveld.

Jeroen is een gedreven netwerker, die vanuit compassie en empathie gemotiveerd is om mensen in hun kracht te zetten en samen te bouwen aan een samenleving waar het bruto geluk de basis vormt.

Op dit moment werkt Jeroen aan portretten op video van mensen met beginnende dementie en naasten, in opdracht van het Odensehuis Amsterdam en de Dementieverhalenbank. Als vrijwilliger is hij maatje van mensen met dementie.

Jeroen nam de rol van Lia Kemerink over; zij ging per 1 maart minder uren voor het Odensehuis werken en is meer naar de achtergrond getreden. Hij heeft vooral activiteiten ontwikkeld die de bekendheid van het Odensehuis in Utrecht vergroot hebben, zowel onder professionals als onder mensen met dementie en naasten.

Weer drie dagen open

Met de komst van Jeroen is het Odensehuis weer drie dagen per week open gegaan voor inloop, informatie en activiteiten: iedere dinsdag, woensdag en vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Lees ook: Karin Meijer nieuwe coördinator Odensehuis Andante