Odensehuis kraam met volwassenen en kinderen
De (nieuwe !) kraam van Odensehuis tijdens de fair

De Odensehuis mini fair op 15 december was een succes. Geanimeerde gesprekken werden afgewisseld met het kleuren van kerstkaarten onder begeleiding van Hendra Versteegde. De twee optredens van het Odensekoor, onder leiding van José Kooiman, konden rekenen op bijval: de (kerst)liederen werden vol overgave meegezongen.

mensen die zingen in het odensehuis
Het Andantekoor met José

Op iedere dinsdagmiddag kunt u deelnemen aan het Odensekoor van José. Met de workshop van Hendra kunt u iedere vrijdagmiddag meedoen. Kijk bij Agenda.

Odensekraam

Beneden stond de Odensekraam, gebouwd in de vorm van ons logo. In de kraam werden oliebollen gebakken en stond een grote pan erwtensoep. Samen met de Surinaamse cassaveballetjes was er dus genoeg te smikkelen. Dat werd dan ook volop gedaan.

“wat een leuke middag!”

Mensen die aan het schilderen zijn in het odensehuis
Creatieve workshop met Hendra (links) in het Odensehuis

De fair eindigde om half 6. ‘Het duurde toch tot half 7?’ probeerde een enthousiaste deelnemer het feestje nog even te rekken. En ‘wat een leuke middag!’ riep een ander bij het weggaan.

De organisatie en de betrokken vrijwilligers kijken heel tevreden terug op deze eerste fair. Er zijn al plannen voor een voorjaarseditie. Komt u dan ook? Houd onze Agenda in de gaten!