Het bestuur van Odensehuis Andante nodigt betrokkenen bij ons Odensehuis, buurtbewoners, zorgprofessionals en andere geïnteresseerden van harte uit voor een bijeenkomst over de toekomst van Odensehuis Andante.

Het is anderhalf jaar terug dat Odensehuis Andante haar deuren opende. Sinds die tijd zijn er goede dingen bereikt. Het inloophuis is een plek geworden waar vanuit mensen met geheugenverlies, met beginnende dementie, hun naasten, vrijwilligers en buurtbewoners samen maatschappelijke activiteiten ontwikkelen en in gesprek gaan met de stad.

Anderhalf jaar na opening is het ook tijd voor een gesprek over de toekomst. Welke bijdragen kan het Odensehuis volgens u leveren aan Dementievriendelijk Utrecht? Graag gaan we hierover samen met u in gesprek:

  • Hoe bereiken en betrekken we samen de ruim 3.000 thuiswonende mensen met dementie in de stad Utrecht, en hun naasten en professionals?
  • Welke ontwikkelingen ziet u, uw naaste, en uw organisatie als kansrijk voor het Odensehuis?
  • In welke richting willen we het Odensehuis samen met u als professionele relaties ontwikkelen als een schakel tussen formele en informele ondersteuning?

Wanneer en waar?

Op woensdag 22 november bent u vanaf 17.30 uur welkom in Odensehuis Andante. Adres: Oudwijkerdwarsstraat 148 (1e verd.) 3581 LJ Utrecht

Om 17.30 uur serveren wij soep en brood. Vanaf 18.00 uur vertellen bestuursleden over actuele ontwikkelingen. We gaan daarna in kleine groepen in gesprek over bijdragen die het Odensehuis volgens u kan leveren in het landschap van formele en informele zorg in de stad.

Om 20.30 uur ronden we de avond af door samen naar de toekomst te kijken.

Wij stellen uw aanwezigheid zeer op prijs!

RSVP

U kunt zich opgeven voor deelname aan deze bijeenkomst door een e-mail te sturen naar het Odensehuis op het mailadres: info@inloophuisandante.nl . Bellen kan natuurlijk ook: 06 1919 7810. Gaarne vóór dinsdag 21 november 15 uur, in verband met de catering.