Vanaf 4 juli tijdelijk(!) een nieuwe locatie voor Odensehuis Andante!

Kantine de Pioniers

Waarschijnlijk heb je het in de wandelgangen al vernomen, de lang geplande verbouwing van sociaal cultureel ontmoetings-centrum Podium Oost gaat starten. En wel vanaf begin juli al.

Gezellige binnenruimte

Locatie
Door een ingrijpende verbouwing van buurtcentrum Podium Oost zullen we vanaf 4 juli 2022 (voor minimaal een half jaar) op een tijdelijke locatie zitten.

We zijn blij te kunnen melden dat we een mooie plek hebben gevonden bij: Tuinenpark de Pioniers
Kögllaan 30, 3571 PZ Utrecht
Klik HIER voor de locatie in Google-maps.
Klik HIER voor de site van de Pioniers.

Tuinenpark De Pioniers ligt tussen de Oosterspoorbaan en het terrein van de voormalige Veemarkthallen in de wijk Voordorp (Utrecht Noord-Oost). Aan het fietspad langs de spoorlijn is een wandel/fietsingang (Kögllaan). Aan de Sartreweg is een tweede ingang en gelegenheid tot parkeren.

Bereikbaarheid
Komt u via de zijde van de spoorlijn, dan ziet u halverwege een groot groen hek, als u daar doorheen gaat, komt u op het plein waar ook de kantine is. Dit is onze plek voor de komende maanden.

Fietsen kunnen geparkeerd worden in de stalling op het terrein van de Pioniers.

Taxi’s mogen tot óp het terrein van de Pioniers rijden om bezoekers af te zetten.  Bel 06 – 19 19 78 10 om het hek te laten openen, wij kunnen dit op afstand vanuit het clubhuis doen.

Auto’s kunnen geparkeerd worden op de parkeerplaats bij het leger des Heils gebouw (daklozen hostel). Je kunt dan over het fietspad langs het spoor lopen naar de ingang van de Pioniers (2 minuten). Halverwege is het hek wat toegang geeft tot het complex.

Bushaltes bevinden zich rond het park. Vandaar is het zo’n 350-600 meter lopen.

1) Halte Sartreweg: lijn 30 en lijn 77
2) Halte Sartreweg/Kardinaal de Jongweg: lijn 30
3) Halte Kemal Atatürk: lijn 4

(Het complex heeft ook een ingang en parkeerplaats aan de Veemarktzijde/Sartreweg. Dat hek is echter niet altijd open en het is verder lopen naar het verenigingsgebouw. Komt u via de ingang aan de Sartreweg, dan gaat u over het bruggetje, de poort door, direct rechts, aan het einde links en dan alsmaar rechtdoor tot u op het plein komt en de kantine ziet liggen, dit is een paar minuten lopen).

Contact en begeleiding
Wij zullen de maand juni gebruiken om met deelnemer te kijken óf en wat er nodig is in de ondersteuning tijdens deze verhuizing. We kunnen ons voorstellen dat er in sommige omstandigheden extra begeleiding nodig is bij bijvoorbeeld het vinden van de weg, vervoer, etc. We zullen dit individueel (evt. in overleg met naasten) zorgvuldig afstemmen.

Heb je op voorhand al vragen of verzoeken, laat het ons gerust weten.

We hopen begin 2023 terug te keren naar een geheel vernieuwd Podium Oost!