(twee)Wekelijkse activiteiten

Talentbeleving muziek Elke dinsdag 14:00-16:00

Elke dinsdagmiddag van 14.00-16.00 wordt er een muziek workshop begeleidt door José Kooijman. José is muziektherapeut en heeft jarenlange ervaring in zowel het begeleiden van groepen als individuen. Onder begeleiding van haar gitaar neemt ze u mee op een muzikale reis. Waar naartoe? Dat bepaalt de groep. Het aanbod is divers en breed. Van liederen zingen tot het maken van muziek, of het samen luisteren naar een muziekstuk. Veel kan.
Muziek verbindt, haalt herinneringen op en kan bijdragen aan positieve emoties. Kom gerust eens kijken of meedoen. Meer weten over José? Kijk eens op www.jokom.nl

Talentbeleving creatief – Elke woensdagochtend 10.30-12.30 en donderdagmiddag 14.00-15.30

Op zowel woensdagochtend als donderdagmiddag beleven we kunst. Dat klinkt heel groots en dat is het ook. Er worden hier prachtige ideeën en creaties gemaakt. Iedereen draagt bij wat hij kan of wil. De verschillende interesses en achtergronden maken een kleurrijk geheel.
Tekenen, schilderen, aquarelleren, boetseren, een wandkleed maken (macramé), het kan allemaal. Meer of minder ervaring, het past altijd.
Wike de Klerk is kunstzinnig therapeut en weet mensen in hun kracht te zetten. En daarmee bij te dragen aan een fijne, creatieve en kunstzinnige ervaring.
Lidwien Lefferts is vrijwilliger, en heeft ons sinds kort betoverd met acrylgieten. Kom gerust eens de resultaten bewonderen of meedoen.

Culturele Apotheek Woensdagmiddag 14:00-15:00 (elke oneven week)

Geniet jij ook graag van een bijzonder verhaal of een mooi gedicht? Houd je van een goed gesprek? Wil je samen met andere mensen iets leuks doen? Kom dan samen verhalen lezen én verhalen delen bij de Culturele Apotheek.

Bewegen in brede zin – Elke donderdagochtend 11.30-12.30

Donderdagochtend is onze actieve ochtend. Het beweegprogramma omvat een afwisselend en divers aanbod. Er wordt gesport onder begeleiding van drie verschillende sportcoaches. Het aanbod bestaat uit: BodyWork, stoelyoga, diverse bewegingsoefeningen en dans. Dit wisselt elkaar wekelijks af. Tevens behoren wandelen en (duo)fietsen tot de
mogelijkheden. Het programma van de maand kunt u altijd vinden op de site. Afwisselend bieden we elke vier weken het volgende programma:

  • BodyWork met Ankie
  • Begeleid bewegen met Donna
  • Bewegen op muziek met José 
  • Begeleid bewegen met Donna

Gedachtenkamer Vrijdagochtend 10:30-11.30 in elke oneven week en woensdagmiddag 14.00-15.00 in elke even week

De Gedachtenkamer, een wekelijkse gespreksvorm waarbij deelnemers onder leiding van een professionele gespreksleider naar behoefte van gedachten wisselen over diverse thema’s gerelateerd aan deze fase van het leven.