(twee)Wekelijkse activiteiten

Wandelen Elke dinsdag 11:00

Voor wie zin heeft, lopen we de wijk in. De groep bepaalt de richting, of het nou richting spoorbaan, Reigerstraat of een wandeling door het Wilhelminapark wordt, er is altijd genoeg ruimte voor een gesprek of een moment van stilte.  Je bent van harte welkom!

Talentbeleving muziek Elke dinsdag 14:00-16:00

Elke dinsdagmiddag van 14.00-16.00 wordt er een muziek workshop begeleidt door José Kooijman. José is muziektherapeut en heeft jarenlange ervaring in zowel het begeleiden van groepen als individuen. Onder begeleiding van haar gitaar neemt ze u mee op een muzikale reis. Waar naartoe? Dat bepaalt de groep. Het aanbod is divers en breed. Van liederen zingen tot het maken van muziek, of het samen luisteren naar een muziekstuk. Veel kan.
Muziek verbindt, haalt herinneringen op en kan bijdragen aan positieve emoties. Kom gerust eens kijken of meedoen. Meer weten over José? Kijk eens op www.jokom.nl

Informatiespreekuur Woensdagmiddag 10:00-11:00

Heb je dementie of zorg je voor iemand met dementie en wil je weten wat het Odensenhuis kan betekenen?
Kom gerust langs en we praten erover bij een kop koffie of thee. 

Samen lezen Samen delen Woensdagmiddag 14:00-15:00 (elke oneven week)

Geniet jij ook graag van een bijzonder verhaal of een mooi gedicht? Houd je van een goed gesprek? Wil je samen met andere mensen iets leuks doen? Kom dan samen verhalen lezen én verhalen delen bij de Culturele Apotheek.

Bewegen in brede zin – Elke donderdagochtend 11.30-12.30

Donderdagochtend is onze actieve ochtend. Het beweegprogramma omvat een afwisselend en divers aanbod. Er wordt gesport onder begeleiding van drie verschillende sportcoaches. Het aanbod bestaat uit: BodyWork, stoelyoga, diverse bewegingsoefeningen en dans. Dit wisselt elkaar wekelijks af. Tevens behoren wandelen en (duo)fietsen tot de
mogelijkheden. Het programma van de maand kunt u altijd vinden op de site. Afwisselend bieden we BodyWork met Ankie of Bewegen op muziek met José.

beweging

Talentbeleving creatief – Elke donderdagmiddag 14.00-15.30

Op elke donderdagmiddag beleven we kunst. Dat klinkt heel groots en dat is het ook. Er worden hier prachtige ideeën en creaties gemaakt. Iedereen draagt bij wat hij kan of wil. De verschillende interesses en achtergronden maken een kleurrijk geheel.
Tekenen, schilderen, aquarelleren, boetseren, een wandkleed maken (macramé), het kan allemaal. Meer of minder ervaring, het past altijd.
Ellie is kunstzinnig therapeut en weet mensen in hun kracht te zetten. En daarmee bij te dragen aan een fijne, creatieve en kunstzinnige ervaring.
Kom gerust eens de resultaten bewonderen of meedoen. Klik HIER voor een impressie.

hans blauw

Koken en bakken Vrijdagochtend 10:30

Elke vrijdagochtend gaan we iets koken of bakken. Per dag wordt bedacht waar we zin in hebben en wat we daarvoor nodig hebben.
‘s Morgens samen bakken, ‘s middags samen smakken!

Gedachtenkamer Vrijdagochtend 10:30-11.30 in elke oneven week en woensdagmiddag 14.00-15.00 in elke even week

De Gedachtenkamer, een wekelijkse gespreksvorm waarbij deelnemers onder leiding van een professionele gespreksleider naar behoefte van gedachten wisselen over diverse thema’s gerelateerd aan deze fase van het leven.